Aannemersbedrijf van Kleef B.V. is een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf, actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij realiseren uiteenlopende projecten in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij werken onder meer voor een aantal vaste opdrachtgevers, zoals:

  •  Tesla Motors
  •  Star Lodge Hotels
  •  AMT International
  •  Royal Pride Holland

Eén aanspreekpunt
Onze kracht ligt in het onderhouden van persoonlijk contact, flexibiliteit en actief meedenken. Wijzigingen tijdens het bouwproces vormen geen probleem, maar een uitdaging. Adviezen en offertes worden vlot afgehandeld en klanten hebben een vaste aanspreekpartner tijdens het gehele bouwproces.

Kennis en ervaring
Wij adviseren u vanaf de eerste gedachte, tot aan de realisatie van verbouw, aanbouw of nieuwbouw. Met onze jarenlange kennis van bouw en ontwerp, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes voor toe te passen indelingen, vormgeving en materialen. Wij houden toezicht op de bouwplaats en nemen u ook de administratieve werkzaamheden graag uit handen. Denk hierbij aan bouwkundig tekenwerk, bouwaanvragen en toetsing bouwbesluit. Kortom, binnen alle aspecten van het bouwproces kunt u op ons rekenen. Wij leveren vakwerk, uiteraard binnen de gestelde termijn.

Bouwzekerheid
Aannemersbedrijf van Kleef B.V. is aangesloten bij Bouwgarant, wat u als opdrachtgever een aantal voordelen en vooral zekerheid biedt. Heeft u bouw- of verbouwplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.