0318 - 668 332 -

info@vankleefbv.nl

NIEUWBOUW WOON-/WERKUNITS

Plaats:              Ede
Opdracht:       De Paasberg B.V.
Jaar:                  2020

Aan de Klaphekweg in Ede hebben we drie blokken met in totaal 16 woon-/werkunits en 6 bedrijfs-/kantoorunits gebouwd. Met name de woon-/werkunits zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld ZZP'ers of eenmanszaken.

NIEUWBOUW VILLA

Plaats:              Veenendaal
Opdracht:        Fam. van Dijk
Jaar:                  2019

Aan de rand van Veenendaal is deze nieuwe villa gebouwd. Het is een moderne en duurzame woning, met onder andere zonnepanelen op het dak.

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

Plaats:              Voorthuizen
Opdracht:        Dhr. W. Mulderij
Jaar:                  2018

Middenin het centrum van Voorthuizen hebben we 9 appartementen gebouwd met daaronder een horecagelegenheid. Dit was een flinke uitdaging met minimale ruimte voor de bouwplaats en in de zomer een kermis voor de deur,

NIEUWBOUW WONINGEN

Plaats:              Doorwerth
Opdracht:        Rejoko Beheer B.V.
Jaar:                  2017

In Doorwerth zijn 10 nieuwe woningen gebouwd op de hoek van de Molenallee en de Berkenlaan. In het kader van een energiezuinige toekomst, zijn direct bij de bouw zonnepanelen op het dak geplaatst.

UITBREIDING WONING

Plaats:              Hoofddorp
Opdracht:        Dhr. Smit en mw. Schaik
Jaar:                  2015

Bij de uitbreiding van deze woning in Hoofddorp, is maar liefst 130 m2 aan de bestaande woning van Dhr. Smit en mw. Schaik toegevoegd. Daarmee is de woning twee keer zo groot geworden.

NIEUWBOUW VILLA

Plaats:              Veenendaal
Opdracht:        Fam. Breeschoten
Jaar:                  2014

Deze villa is gebouwd aan de rand van Veenendaal en heeft een strakke uitstraling. De fam. Breeschoten heeft het ontwerp aangeleverd middels een architect en de bouw liep vlot en voorspoedig.

BUITENGEVEL WOONTOREN

Plaats:              Den Haag
Opdracht:        Vetro II
Jaar:                  2013

Deze woontoren ligt op de zonnige hoek van de Meppelweg en Dedemsvaartweg, als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Zuidlarenstraat. Het is een imposante woontoren van zestien verdiepingen.